Uitdeuken zonder spuiten

Interesse om kleine deukjes in uw auto te laten verwijderen? Voor uitdeuken zonder spuiten kunt u bij Schadenet Schellings altijd terecht. Experts beoordelen of de deuk zonder lakschade verwijderd kan worden. Bij uitzonderingen kunnen grotere autodeuken soms ook verwijderd worden. Een klein deukje kan de beste chauffeur overkomen. U botst tegen een paaltje of loopt schade op door een zware hagelbui. Gelukkig kunt u dan uitdeuken zonder spuiten aanvragen. De deuken worden dan door onze experts uit het auto-onderdeel gemasseerd zonder lakschade te creëren. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel restylen genoemd.

Kleine deukjes uitdeuken

Deuken kleiner dan 4 centimeter komen in aanmerking voor uitdeuken zonder spuiten. U kunt dit herstel aanvragen voor alle merken en modellen auto’s. Schadenet Schellings adviseert u hierin graag. 

Deuken groter dan 4 centimeter

Heeft u onverhoopt deuken in uw auto die groter zijn dan 4 centimeter, dan kunnen deze vaak niet worden hersteld door middel van uitdeuken zonder spuiten. Uiteraard kunnen de experts Van Schadenet Schellings u ook hiermee van dienst zijn met het herstellen van de schade. Het auto-onderdeel wordt uitgedeukt en voorzien van een nieuwe laklaag waardoor de schade in de meeste gevallen niet meer zichtbaar zal zijn. Dit wordt spotrepair genoemd.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak