Cosmetisch herstel bij kleine schades

Een kleine schade is op iedere auto wel te vinden. Vaak ziet u meerdere kleine deukjes of krasjes. Schadenet Schellings in Berlicum en Rosmalen kan deze kleine schades tegen een scherp tarief voor u herstellen waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet! Kom gerust eens langs op één van onze vestigingen om te bespreken wat de mogelijkheden en de eventuele kosten voor herstel zouden zijn. 

Schade aan uw bumper?
Heeft u een kleine schade aan de bumper van uw auto? Schadenet Schellings kan de bumper van uw auto veelal herstellen, waarbij er maar een klein gedeelte van de bumper gespoten hoeft te worden. Op deze manier houden wij de kosten zo laag mogelijk en bieden wij een scherpe prijs aan.

Schade aan dashboard of interieur?
Schades aan het dashboard en interieur van uw auto kan Schadenet Schellings ook plaatselijk herstellen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen van een brandgat in de bekleding van uw auto. Doordat het plaatselijk wordt hersteld wordt er door ons een scherp tarief gehanteerd.

Kleine lakbeschadigingen (spotrepair)
Heeft u een kleine lakbeschadiging aan uw auto? Wij herstellen dit voor u door middel van de reparatietechniek spotrepair. Spotrepair is een reparatietechniek waarbij wij met weinig handelingen maar een klein gedeelte hoeven te herstellen en bij te spuiten. Uiteraard met als doel om de reparatie zo scherp mogelijk aan te bieden. 

Poetsen/Polijsten
Oppervlakkige krassen of beschadiginegn die niet door de lak van uw auto heen zijn verwijderen wij voor u middels de reparatietechnieken polijsten en/of poetsen. 

U kunt snel en gemakkelijk online een afspraak maken!

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak