Merkherstel bij Schadenet Jos van Boxtel

Schadenet Jos van Boxtel repareert autoschade aan alle merken auto’s. Natuurlijk hebben wij goede contacten met de dealers van onze klanten. Als uw beschadigde voertuig bij ons binnenkomt is de dealer van uw auto al op de hoogte en start het overleg. Uw auto herstellen wij met de meeste zorg en zo nodig in overleg met de merkspecialisten.

Wat houdt merkherstel in? 

Merkherstel houdt het repareren van schades met originele onderdelen conform fabrieksvoorschriften in, met de door de betreffende fabrikanten voorgeschreven apparatuur, en door getrainde merkspecialisten. Hierdoor blijven de originele veiligheidsaspecten en de fabrieksgarantie behouden. Merkherstel is o.a. in opkomst omdat risicodragers als fleetowners, verzekerings- en leasemaatschappijen zoveel mogelijk willen voorkomen dat zij met letselschades worden geconfronteerd door onkundige en niet volgens fabrieksvoorschriften uitgevoerde schadereparaties. De schades worden namelijk steeds complexer, door ruimere toepassing van elektronisch aangestuurde veiligheidsvoorzieningen. Maar ook door speciale bevestigingstechnieken en materiaalsoorten.

Contact | Afspraak maken | Start calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak