Lakschade

Schadenet Schellings is expert in lakschade herstellen. Als uw auto lakschade heeft, dan moet u dat snel laten herstellen om doorroesten te voorkomen. Beide vestigingen van Schadenet Schellings heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan, gespecialiseerd in het herstellen van uw autolak. Onze vakmensen werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Autolakschade herstellen

De vestigingen van Schadenet Schellings hebben verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals spotrepair. Met deze methode repareren we kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig. Spotrepair is een plaatselijke, cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het dankzij spotrepair tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten.

Meer informatie

Lakschade is een veel voorkomende vorm van autoschade. Schadenet Schellings geeft u graag advies en informatie. Neem snel contact met ons op of rijd gerust even langs.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak