Interieurschade

Het is erg vervelend en de meeste oorzaken zijn onschuldige ongelukjes: iemand laat een sigaret vallen, heeft iets scherps aan zijn broek zitten of een huisdier leeft zich uit in uw auto. Veel mensen zullen zoiets wel eens ervaren hebben. Schadenet Schellings heeft voor alle soorten interieurschade middelen om uw auto mooi en netjes te houden.

Dashboardschade

Bij dashboardschade kunt u denken aan bijvoorbeeld verkleuring van uw dashboard door de zon. Een dashboard van een auto kan ook schade oplopen doordat er ingebouwde apparatuur is verwijderd om plaats te maken voor bijvoorbeeld een nieuwe autoradio of navigatiesysteem. Dit is moeilijk te voorkomen. In deze gevallen kunt u bij Schadenet Schellings in Rosmalen en Berlicum terecht.

Schade aan uw stuur

Van slijtageplekken tot kleine beschadigingen door bijvoorbeeld sieraden of uitdroging, Schadenet Schellings kan iedere vorm van autoschade aan het stuurwiel herstellen.

Schade aan autobekleding

Beschadigingen aan de bekleding van uw auto kunnen erg divers van aard zijn. Zo is er natuurlijk het bekende brandgat, maar ook scheurtjes en andere vormen van slijtage kunnen erg vervelend zijn. Neem bij iedere vorm van interieurschade contact op met Schdenet Schellings.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak