Over Schadenet Schellings

Schadenet Schellings is een toonaangevend schadeherstelbedrijf in Berlicum, Rosmalen en Den Bosch. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Rien Schellings en nog altijd is Schadenet Schellings een echt familiebedrijf. Wij verzorgen niet alleen reparaties aan uw auto, maar regelen ook alle bijkomende administratieve zaken. Wij nemen alle zorgen van de klant uit handen, inclusief het geregel met verzekeringsmaatschappijen. Bovendien betalen klanten bij ons geen of bijna geen eigen risico. Daarnaast kan Schadenet Schellings ook voor gratis vervangend vervoer zorgen. Kwaliteit, snelheid en zorgvuldigheid staan bij onze 30 gespecialiseerde medewerkers hoog in het vaandel. 

Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Schadenet Schellings staat voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij proberen de reparatieduur zo kort mogelijk te houden. Dit alles bereiken wij door onze processen continu te montoren en aan te scherpen waar nodig. Op het gebied van innovaties proberen wij altijd op de hoogte te zijn om op deze manier de juiste apparatuur en kennis in huis te hebben. Hierdoor kan Schadenet Schellings efficiënter werken wat ten gunste komt van de prijs. Tevens wordt de kwaliteit hierdoor naar een hoger niveau getild wat ten gunste komt van de klanttevredenheid. Op deze manier proberen wij een duurzame relatie op te bouwen met onze klantenkring en nieuwe klanten aan ons te binden. Belangrijke punten voor de klanttevredenheid zijn in onze ogen reparatieduur, kwaliteit, afspraken naleven en schadeherstel tegen een scherp tarief. Vanuit deze pijlers wordt er binnen onze vestigingen gewerkt. 

Klantvriendelijk
Klantentevredenheid staat bij Schadenet Schellings hoog in het vaandel. Dit proberen wij op een hoog niveau te houden door onze prestaties meetbaar te maken en bij te sturen waar nodig. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en klantvriendelijk. Er hangt een goede sfeer bij onze vestigingen.  

Samenwerking met lease- en verzekeringsmaatschappijen
Schadenet Schellings verzorgt ook reparaties voor dealer- en leasebedrijven. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en hebben samenwerkingsovereenkomsten met Schadegarant, Topherstel, Achmea (Avero, Centraal beheer, FBTO, Interpolis), ZLM Verzekeringen, Aegon Schadeservice en zijn lid van de Focwa-garantieregeling. 

Duurzaam en milieuvriendelijk
De laatste jaren hebben wij op het gebied van milieu grote stappen gemaakt. Dit heeft tevens geresulteerd in diverse certificaten waar ''Duurzaam repareren'' er één van is. Schadenet Schellings stelt hoge eisen aan zichzelf op het gebied van dit onderwerp. Enkele praktijkvoorbeelden hiervan zijn: luchtdrogende lakken, watergedragen lakken, gebruik van gebruikte onderdelen (indien gewenst) en het inzetten van milieuvriendelijk vervangend vervoer. Daarnaast blijven wij investeren in milieubesparende initiatieven zoals LED-verlichting in onze werkplaatsen. Wij zorgen dat wij goed op de hoogte blijven van nieuwe initiatieven door vakbladen te lezen en ons te laten informeren door diverse leveranciers. Op deze manier dragen wij zorg voor het milieu en nemen wij ook hierin onze verantwoordelijkheid. 

Kortom, wij bieden u:

  • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaarheid
  • Gratis inzet vervangend vervoer
  • Gratis ophalen en terugbrengen van de auto
  • Vakkundig herstel van de schade met moderne uitrusting en technieken
  • Garantie op herstel (4 jaar geldig)
  • Volledige afhandeling van de schade met andere partijen
  • Een multi-site certificering (ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam, Duurzaam Repareren)

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak