Lakschade auto

Lakschade door een kras of steenslag? Schadenet Jos van Boxtel is expert in lakschade herstellen. Lakschade is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk snel laten herstellen, zodat het roesten voorkomt en de auto zijn waarde behoudt. Schadenet Jos van Boxtel is specialist in lakschade herstellen. Wij hebben een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan die gespecialiseerd zijn in het herstellen van autolak. Zij werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Eenvoudig autolak herstellen

Schadenet Jos van Boxtel heeft verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode worden kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig gerepareerd. Spotrepair is een plaatselijke cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw lakschade herstellen.

Contact | Afspraak maken | Start calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak